WERKEN BIJ THERMEN BAD NIEUWESCHANS

Alleen onze gasten hebben het nóg relaxter!

1
2
3

Over Thermen Bad Nieuweschans

Terug naar de bron, dicht bij de oorsprong. In Thermen Bad Nieuweschans (voorheen Fontana) ervaren onze gasten de heilzame kracht van puur thermaal water. Het noordelijkst gelegen wellnessresort van familiebedrijf Quality Wellnessresorts heeft een eigen, eeuwenoude bron. Het puurste water, bijzonder goed voor lichaam en geest.

Hier - in het bovenste puntje van Groningen en tegen de Duitse grens - nemen wij onze gasten mee in authentieke Noordse sauna rituelen en hartverwarmende wellness belevenissen. Een kuuroord met weldadige baden en sauna's, fijne restaurants en puur wellnessfood, heerlijke behandelingen… Samen een bron van ontspanning, energie en grenzeloos genieten.

Grenzeloos genieten, dat doen onze gasten ook in onze andere Quality wellnessresorts. De wereldse wellness van Thermen Bussloo, aan het meer van Bussloo. Thermen Soesterberg, omringd door groen en geïnspireerd door de natuur. En onze allernieuwste locatie: de Duizend-en-een-nacht wellnessdroom in Thermen Berendonck.

Maak werk van genieten

Wellness en werken, dat is nog ’s een goede combinatie. Waar anders zie je zoveel ontspannen en blije gezichten tijdens je werkdag? Inderdaad, alleen bij Thermen Bad Nieuweschans. Alle reden om snel onze vacatures te bekijken. Wie weet ga jij straks aan de slag in ons prachtige wellnessresort en zorg jij voor blije gezichten!

QWR Academy

Bij Thermen Bad Nieuweschans haal je het beste uit jezelf. Want jouw persoonlijke ontwikkeling krijgt bij ons alle aandacht en ruimte. Zo is er onze QWR Academy. Met onder meer trainingen en cursussen houden we jou en je loopbaan binnen QWR in beweging.

Samenwerken

Onvergetelijke wellness ervaringen maak je samen. Dat weet iedereen binnen Thermen Bad Nieuweschans. En daarom zijn we zo goed in samenwerken. Sterker nog: we zijn er gek op. Want we weten óók dat onze collegialiteit en fijne sfeer hét geheim is achter het succes van ons wellnessresort

Kwaliteit

Gastvriendelijk en gastvrij, unieke sauna’s, baden en restaurants, wellnessbehandelingen om van te dromen, hoge hygiëne en uitmuntende techniek. In alles gaan we voor het beste, de hoogste kwaliteit. Ook dat doen we samen, elke medewerker vanuit zijn of haar eigen belangrijke rol.