WERKEN BIJ THERMEN BAD NIEUWESCHANS

Alleen onze gasten hebben het nóg relaxter!

1
2
3

Over Thermen Bad Nieuweschans

Thermen Bad Nieuweschans opende in 1985 als Fontana Resort Bad Nieuweschans, een kuuroord waar bezoekers uit Nederland en Duitsland dagelijks genieten van geneeskrachtig mineraalwater uit de eigen (meer dan 600 meter diepe) bron. Naast de baden, kun je genieten van verschillende sauna's en heerlijke beautybehandelingen. In de verschillende restaurants serveren we (h)eerlijk 'wellnessfood', een overnachting in ons hotel maakt van je wellnessdag een minivakantie. 

Familiebedrijf Quality Wellnessresorts

Sinds 1 januari 2019 is Thermen Bad Nieuweschans onderdeel van Familiebedrijf Quality Wellnessresorts. Het meest innovatieve en toonaangevende wellnessbedrijf van Nederland, met unieke wellnesslocaties Thermen Bussloo, Thermen Berendonck en Thermen Soesterberg

Groei mee!

Ontwikkel jezelf en groei door binnen onze organisatie. Van sauna en horeca tot hotel, we hebben diverse functies: van kok, medewerker bediening tot front office-medewerker, saunameester of masseur. Binnen onze eigen Academy volg je bovendien verschillende workshops, cursussen of opleidingen om steeds weer net wat beter te worden in wat je doet (of graag wilt doen). 

Werken bij Thermen Bad Nieuweschans

Steeds meer gasten vinden de weg naar wellnessresort Thermen Bad Nieuweschans. En al onze gasten willen we een onvergetelijke en ontspannen wellnessbelevenis bieden. Zonder jou kunnen we dat niet realiseren. Ben je benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om te werken in een van de mooiste wellnessresorts van Nederland? Dan ben je hier op de juiste plek!

QWR Academy

Wij geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben we de QWR Academy opgericht. Binnen deze academy stimuleren wij, onder andere via trainingen, dat onze medewerkers op een plek werken waar ze het beste uit zichzelf weten te halen.

Collegialiteit

Onze medewerkers werken allemaal met enthousiasme en passie om onze gasten zo optimaal mogelijk te laten genieten. Dat gebeurt 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Een goede samenwerking, collegialiteit en een prettige onderlinge sfeer tussen de verschillende afdelingen is dan ook de sleutel van het succes van Thermen Bad Nieuweschans.

Kwaliteit

Thermen Bad Nieuweschans streeft in alles en te allen tijde naar de hoogste kwaliteit. Top gastvriendelijkheid, de veelal unieke faciliteiten, de wellnessbehandelingen, het horeca-aanbod, de hygiëne en techniek. In het contact met onze gasten willen we optimale service verlenen. Onze medewerkers van de verschillende afdelingen spelen hierin een zeer belangrijke rol. Zij zijn ons visitekaartje.